pátek 4. května 2012

Deník - USA 2012 - 17.4.2012 - Den 06 - Las Vegas

Dneska jsme začali první normální snídaní v hotelu. Vajíčka a sýrová omeleta, no fakt jsem se přepapal, takovéto snídaně, na to nejsem zvyklý. Okolo 9té hodiny vyrážíme do Mandalay Bay hotelu, kde mají Aquarium.



 Hotel New York New York se svou proslulou horskou dráhou

Cestou jsem hodil dolar do jednoho automatu v Tower alias Excalibur hotelu a vybíral $ 20 J No hotel Mandaly Bay je opravdu obrovský, než jsme ho celý prošli, trvalo to asi 15 minut. Aquarium stálo za to, opět i se žraloky.

Pomalu procházíme další hotely na Stripu, jinak než naprostý luxus to nazvat nejde. Ať je ráno nebo večer, kasína jsou plná lidí a opravdu obrovská. Zkouším další automaty, ale dneska už nějak nedávají... Aby toho nebylo málo, tak některý hotely si mezi sebou udělali soukromou tramvajovou linku.

Jdeme až téměř na konec ulice na Stratosphere Tower – vyhlídka v 350 metrech. Ten výhled je úchvatnej, krásně je vidět že Las Vegas je opravdu v Nevadské poušti a Vegas je jen takový ostrůvek. A v téhle výšce mají i zábavní atrakce, např. volný pád dolů, nebo kolotoč, kterej Martin zkusil.

Stratosphere Tower

Z Stratosphere Tower jdeme zpátky k hotelu Treasure Island, kde je od 19:00 show Sirens of Treasure Island. Něco jako bitva mezi piráty a pirátkami, ale efekty jako potápějící se pirátská loď jsou celkem povedené.

 
Představení Sirens of Treasure Island

Aby toho nebylo málo, tak tu máme také hotel, kde Vás povozí na gondolách – Venetian hotel.

Venetian hotel a umělý kanál okolo něj, kde se jezdí na gondolách


Znovu vychutnáme párkrát fontánu u hotelu Bellagio, fakt nádhera.

 
Eiffelovka v Las Vegas J

Do hotelu dorazíme úplně mrtvý okolo 23:00. Vstáváme v 4:30, jelikož zítra nás čeká let do New Yorku.

Fotogalerie

Žádné komentáře:

Okomentovat