sobota 8. prosince 2012

Deník - USA-Florida, Bahamy 2012 - 22.11.2012 - Den 14 - Bahamy

Tak dnešek začal neradostnou zprávou když kapitán vyhlásil že se zůstává na lodi a že žádný výlet na soukromý ostrov Norwegian společnosti kterému říkají Great Stirrup Island nebude. Jsou totiž velké vlny a z lodi se tam musí jet katamaranem. Takže bude celej den dost velká nuda a taky že byla, takže jsme toho zase snědli o něco více než bychom měli. K tomu sledování scifi filmu a pak amerického fotbalu. Večer jsme vyrazili zase do Crossing restaurace a objednali si stůl do sektoru kde obsluhuje Adan. Stůl jsme dostali okamžitě a tak přeskočili frontu asi 20ti lidí kteří tam čekali s pagerem na řadu. 

Atrium na lodi Norwegian Sky

Byl den díkůvzdání takže američani se na to hezky vystrojili a menu mělo čtyři chody, alespoň to menu pro ostatní lidi. Nám Adan připravil něco speciálního. Říkal tomu že nám připraví surprise, to předevčírem znamenalo že nám místo jednoho desertu na stůl přinesl všechny co měli, a jen to uvodil tím ať si užijeme dovolenou. Šli jsme z tý restaurace tak prežraný že jsme prostě včera k Adanovi nešli, říkali jsme si že bychom našemu zažívacímu traktu měli dat trochu oddychu. 

Takže když jsme si dneska sedli tak to začalo obvyklým máslem k takovým moc dobrým malým bochánkům. Pak jsme pokračovali předkrmem což byla játrová pomazánka ale naprosto vynikající a se šunkou, pokračovali jsme polévkou a mezi to nám Adan jako speciálitu podával opravdu úžasný Caesar salát, byl fakt perfektně ochucenej. Pak jsme se dostali k hlavnímu chodu, což byly plátky krocana nebo krúty nevím a s bramborovou kaší, to už jsme do sebe tlačili že všech sil a Adan si dělal pořád srandičky. No a pak nám každému přinesl dva deserty, pomalu už začal tušit co komu chutná. Já dostal takovou ovocnou třeň z jablek a nad tím zmrzlinu a druhej deset byl zase jiná zmrzlina. Adan nám prostě udělal zase to jeho surprise. No prostě opravdu masakr, 7 chodů... 

 Adan, ten co nás chtěl zabít žrádlem:-)

Martin jen opakoval že Adan nás chce zabít žrádlem. S Adanem jsme udělali pár fotek, dal jsem mu na sebe kontakt a těžko jsem se s ním loučil. Opravdu takhle pozitivního člověka jsem snad ještě nepotkal. Skončili jsme zase v Captain Cook baru s Paulem za pianem, dali nějakej drink a okolo půl jedné jsme to zabalili.

Fotogalerie

Žádné komentáře:

Okomentovat