pátek 7. prosince 2012

Deník - USA-Florida, Bahamy 2012 - 21.11.2012 - Den 13 - Bahamy - Nassau

Dneska jsme v osm ráno dorazili do Nassau, hlavního města Baham. Vyrazili jsme do města jelikož naštěstí přístav je hned ve městě a už se to na nás sypalo že všech stran co všechno si máme koupit a kam s nimi máme jet. Šli jsme se projít sami, mají tu pár set metrů od přístavu bordel a bordel hned za hlavní silnicí. Podívali jsme se na government building, celkem pěkná budova, jinak je to tu celkem děs že jsem to ani nefotil. Už v přístavu vidíte polorozpadlý budovy a se vzdáleností se to samozřejmě zhoršuje. Za $12 nás pustili do pirátského muzea kousek od přístavu, moc jsme od toho nečekali a tak prohlídka tak nějak splnila očekávání. Když to porovnáme s tím zbytkem okolo tak to bylo moc hezky udělaný muzeum. Bylo půl druhý a my nevěděli co dělat, tak že si vezmeme taxíka a pojedeme na ten jejich Paradise Island, je to hnedka vedle přístavu ale jede se tam přes mosty který jsou celkem daleko. 

Klinika v Nassau ...

Jak na zavolání na mě začal pokřikovat jeden Bahamec a když jsem mu řekl že chceme na ten ostrov tak on říká že za čtyři dolary na osobu nás tam hodí, to nám přišlo v porovnání s těma třiceti dolary na Freeportu velmi rozumné a tak jsme jeli. Mají tam krásnou pláž, Cabbage beach, byli tam krásný vlny až tak krásný že vlála červená vlajka, protože ta vlna Vás prostě vyvrhla až na břeh. 

Cabbage Beach, Paradise Island, Nassau, Bahamy

Na ostrově stojí Atlantis hotel, je to na styl Las Vegas, akorát že tady to je na ostrově a okolo hotelu je přístav s takovejma jachtama těch hodně bohatejch lidiček. Vevnitř je obrovský casino přesně po vzoru Vegas a za tím je nějaký zábavní centrum, plnej vstup tam stojí $140, nějakej omezenější $40. Bude to něco jako Sea world v Orlando. No nic, vzali jsme taxíka zpátky, koupili a poslali pohledy a tradá na loď.

Fotogalerie

Žádné komentáře:

Okomentovat