pondělí 3. prosince 2012

Deník - USA-Florida, Bahamy 2012 - 15.11.2012 - Den 07 - Key West

Tak dneska jsme vlítli po ránu do recepce, koupili si šnorchlování a po půl deváté vyrazili do města. Zašli jsme na williams street a udělali checkin na jízdu se SunSet watersport. V jedenáct jsme vyrazili na katamaránu. Za 45 minut jsme byli na prvním stanovišti u nějakého starého majáku. Bylo tam hodně mělko takže bylo krásnĕ to mořské dění vidět až na dno. 

Druhé stanoviště bylo ještě lepší, krásné shluky nádherných rybiček. Ve dvě jsme byli zpátky a v přístavu pokukovali po výletní lodi s poznámkou : Uvědomuješ si že za pár dní na něčem podobným budeme obeplouvat Bahamy :-) Pak jsme se trochu potulovali po městě, je to sice na konci světa ale fakt to tu žije. A v noci to žije ještě mnohokrát více. Pak jsme si dali bazének v hotelu, bylo nutno smít tu mořskou sůl z těla takže sprcha nutná. No a pak jsme tu autem objizděli kus pobřeží. 

Zkusili jsme si i na nejjižnějším místě udělat nějaký snímeček ale bylo to beznadějný. Tak jsme hodili auto do města a šli se navečeřet. Nejdřív jsme si dali v jedný přístavní restauraci hot wings, nedalo se to jíst. Pak byl opravdu velkej hamburger a to už bylo docela dobrý, no prostě klasicky jsem se pěkně přežral. Koukáme na ten kouzelnej přístav okolo nás, opravdu jinej svět. 

Key West, západ slunce

Není to žádná milionářská čtvrt velkého města. Tohle je městečko které má pouze jednu komunikaci která ho spojuje s dalšími ostrovy, ten přístav tu stojí desítky let, má to všechno prostě pocit historie a starých časů. Opravdu nádherný město, může tu bydlet několik málo set či tisíc lidí i když tu dokonce na tomto ostrůvku mají i mezinárodní letiště. 

Key West

Letadlo jsme dneska jedno přistávat viděli :-). Pár fotek přístavu v noci a nočního života v přístavu a jede se na hotel. Zítra přesun do Miami...

Fotogalerie

Žádné komentáře:

Okomentovat