pátek 30. listopadu 2012

Deník - USA-Florida, Bahamy 2012 - 13.11.2012 - Den 05 - Cape Canaveral

Dneska máme takový volnější den. Vyrazili jsme na pláž na procházku a pak si užívali velkých vln Atlantiku, koupání jsme zakončili v hotelovém bazénu. Příjemné dopoledne. 

 Cape Canaveral, Cocoa Beach

V poledne jedeme kousek od Kennedy space center do Astronaut hall of fame. Já jsem tam nakonec strávil přes tři a půl hodiny. Bylo tam hodně moc zajímavých věcí o výzkumu vesmíru a jednotlivých vesmírných programech NASA. Maj tam i kusy vybavení z řídícího střediska letů a celkově moc hezký a interaktivně udělané. Celkovĕ tu Američani mají hodně věcí udělaných moc dobře. Platí se tu fakt velký pálky za vstupy ale pak to také většinou stojí za to. Ono jak je jich hodnĕ tak si mohou dovolit stavět to velký. Těch lidí kterých tu chodí na tyhle věci je tu spousty a spousty. 

Pak jsme se jeli podívat na Cocoa beach pier, když už tady bydlíme. Je to takové již hodně staré molo na dřevěných kůlech na kterém jsou restaurace. Původně jsme se tam chtěli najíst ale když jsem to viděl tak jsem do toho nešel. Vypadalo to tam jako kdyby se tam zastavil život před několika desítkami let. Takže nakonec jsme skončili v McDonald kterého fakt moc rád nemám. Ale co se stalo potom to předčilo všechno. Objevili jsme obchoďák s jídlem, ne jen ty jejich blafy které má Walgreens apod., opravdu neuvěřitelná věc. Měli tam i jako jablka, hrušky banány apod. Jak říkám, neuvěřitelná věc, tak se možná začnu cpát i nějakou tou zeleninou a ovocem. Už je na čase. 

No a pak jsme se šli naložit zase do bazénu pěkně s vínečkem. Zítra nás čeká 569 km na jih na Key West takže musíme být pořádně odpočatí.

Fotogalerie

Žádné komentáře:

Okomentovat