čtvrtek 29. listopadu 2012

Deník - USA-Florida, Bahamy 2012 - 10.11.2012 - Den 02 - Orlando - Seaworld

Máme tu druhý den. Snídaně nás v hotelu úplně neuchvátila ale hlad jsme zahnali. Startujeme náš stroj Ford Fiesta a vyrážíme do Sea World, navigace nás poprvé hodila někam trochu jinam kde se to také jmenovalo Sea World ale naštěstí to bylo správným směrem takže druhý pokus jsme našli za chvilku. Lístky jsme měli koupený za $89 už z Čech, tak jsme vyplatili pouze $15 za parkoviště a po deváté hodině už byli v Sea World. Všechno tu mají mega velký, parkoviště bylo pro několik tisíc vozů a když jsme se pak koukali ze Sky Tower tak bylo úplně plné. 

Začali jsme krmením delfínů, v deset pak následovalo show s delfíny který bylo naprosto ale naprosto úžasný. Jako když dělají dva delfíni proti sobě salta tak to Vám hlava nebere. Nebo když pět delfínu pluje a synchronně vyskavují z vody, opravdu těch peněz za tu vstupenku nelitujeme ani po prvním představení.  V 11 hodin začalo představení u lachtanů Seamor a Clyde. Docela vtipný něco jako že piráti s lachtany objevují poklad. Lachtani poslouchali na slovo a fakt to byla sranda. Občas se tam velmi vtipně přimotal potkan. A když jednou přinesl v hubě malou mačetu jako že s náma bude bojovat tak jsem fakt bouchal smíchy. 

 Orlando, Seaworld a show s delfíny

Pak jsme se přesunuli na druhý konec parku kde ve 12 začínala show One Ocean s kosatkama. To bylo také neuvěřitelné až člověka mrazilo co ty lidi je dokážou naučit. Jako kosatka když dělá salto nebo když jich zase víc skáče naprosto synchronně to člověk nechápe. A když si třeba na povel dají pusu nebo na Vás začnou mávat ploutví to je fakt paráda. A nebo vyráží okolo kraje bazénu a ploutvema házejí na lidi až do desátý řady hektolitry vody, to se člověk může umlátil smíchy. 

 Orlando, Seaworld a show One Ocean s kosatkama

Pak jsme se byli podivat na Sky Tower, 400 stop vysoká věž kam Vás dovezou na otáčecí kabinĕ která pak jede pomalu dolů a otáčí se, vidíte tak celý park a prakticky i všechny ostatní parky které tu jsou a dohlédnete až do samotného Orlanda.  V 1:30 jsem šel znova na delfíny a pak jsme šli na želvy 3D což bych oželel, jen standard - promítání o želvách v kruhovým kině kde stojíte a máte brejle. Ve 3:30 vystoupení artistů v divadle.  Martin tou dobou už lítal na horských drahách. V 4:30 jsem šel ještě jednou na představení s delfíny kteří mě stále nepřestávají překvapovat a v 5:30 podruhé na kosatky. Úchvatný závěr celého dne. Pak jsme vyrazili do hotelu, nechali jsmě tady auto a že se jako půjdeme projít a ono prdlajs, nemají tu žádný chodníky takže zpět na pokoj. A ještě že tak, v osm hodin jsem spal jak zabitej. Pravděpodobně pozůstatek časového posunu.

Žádné komentáře:

Okomentovat